Consultancy

Grootkeukentechniek is meer dan alleen het leveren van de benodigde apparatuur. Immers, een efficiënte indeling en dito werkwijze zijn onontbeerlijk voor een optimaal rendement. Daarbij is het een gegeven dat ieder project anders is. Ieder project verlangt een eigen aanpak.

Prijs en kwaliteit

Wij leveren een waardevolle bijdrage bij het opstellen van een programma van eisen, het maken van een lay-out alsmede het uitbrengen van een begroting. De huidige wet en regelgeving op het gebied van voedselbereiding en verstrekking, waaronder HACCP, ARBO, hygiënecodes en alle andere voorwaarden zijn voor ons vaste meetpunten bij al onze inspanningen. Door een marktbepalende positie in onze branche zijn onze voorstellen met betrekking tot prijs/kwaliteit concurrerend. Huren en/of leasen van installaties behoort tevens tot onze mogelijkheden.

Aansluiting op uw eisen

Het ontwerpen van voorzieningen voor de foodservice is een complexe aangelegenheid. Er gelden strenge wetten en eisen op het gebied van voedselveiligheid en arbeidsomstandigheden. Maar ook de gebruikers stellen hoge eisen vanuit bedrijfseconomisch perspectief en beleving. Een ontwerp dient zowel functioneel als esthetisch te zijn. Dit vraagt om ervaren en gespecialiseerde designers die op de hoogte zijn van de eisen en de taal van uw organisatie spreken. Beuk Horeca is uw partner. Wij ontwerpen faciliteiten die aansluiten bij uw bedrijfsvoering, doelgroep, doelstellingen en budget.

Gedegen advies

Meer en meer wordt Beuk Horeca ingehuurd voor het geven van adviezen bij renovatie of nieuwbouw van bijvoorbeeld een keuken of een personeels-restaurant. Een goed, gedegen advies is van groot belang voor de organisatie van de voedselvoorziening. Een optimale verdeling van apparatuur alsmede een uitgekiende routing, planning en distributie van de voedselvoorziening bieden meerdere voordelen. Naast de verhoging van het werkplezier is het belangrijkste voordeel de kostenbesparende werking.

Oplossing op maat

Beuk Horeca biedt u de oplossing met haar unieke ?Grootkeuken adviesmodule (GAM)?. Zeer ervaren keukenadviseurs maken een uitgebreid ontwerp al dan niet compleet met een bestek. Hiervoor hebben wij vier mogelijkheden waarbij u als opdrachtgever een plan op maat gepresenteerd krijgt, leveranciers onafhankelijk.

Geheel vrijblijvend

Uw opdracht voor een plan op maat verplicht u verder tot niets. U kunt hiermee naar iedere grootkeuken leverancier voor een offerte volgens dit plan. Uiteraard houdt Beuk Horeca zich aanbevolen voor de realisatie van uw plan. Wij bieden hierbij zelfs een laagste prijsgarantie!

Tevens worden na opdrachtverstrekking door opdrachtgever van het complete project aan Beuk Horeca, alle kosten van de grootkeuken adviesmodule volledig gecrediteerd en teruggestort aan de opdrachtgever.

GAM 1

Ontwerp van de keuken compleet met plattegrond tekeningen in zwart/wit.

  1. Intake gesprek en inventarisering
  2. Ruimtebepaling en voorlopig ontwerp (vlekkenplan)
  3. Vaststelling van het detailprogramma van eisen
  4. Definitief ontwerp

GAM 2

Ontwerp van de keuken met plattegrond tekeningen en 3-D impressies in zwart/wit en full colour

  1. Intake gesprek en inventarisering
  2. Ruimtebepaling en voorlopig ontwerp (vlekkenplan)
  3. Vaststelling van het detailprogramma van eisen
  4. Definitief ontwerp

GAM 3

Een compleet ontwerp van de keuken met plattegrond tekeningen en 3-D impressies, zwart/wit en full colour + voorlopige installatietekening en investeringsbegroting.

  1. Intake gesprek en inventarisering
  2. Ruimtebepaling en voorlopig ontwerp (vlekkenplan)
  3. Vaststelling van het detailprogramma van eisen
  4. Definitief ontwerp
  5. Een voorlopige installatietekening
  6. Een investeringsbegroting

GAM 4

Een compleet bestek en ontwerp van de keuken met plattegrond tekeningen en 3-D impressies in zwart/wit en full colour + voorlopige installatietekening en investeringsbegroting en een compleet bestek.

  1. Intake gesprek en inventarisering
  2. Ruimtebepaling en voorlopig ontwerp (vlekkenplan)
  3. Vaststelling van het detailprogramma van eisen
  4. Definitief ontwerp
  5. Een volledige omschrijving van de toe te passen apparatuur
  6. Een investeringsbegroting
  7. Een voorlopige installatietekening
  8. Een volledig uitgewerkt (merk onafhankelijk) bestek

Indien u wenst kunnen wij ook voor u eventuele bouwvergaderingen bijwonen. Wij zullen al het materiaal zowel op hard-copy alsook digitaal aanleveren. Eventueel geheel gepersonaliseerd voorzien van uw eigen logo.

Indien u belangstelling heeft voor één van onze grootkeuken adviesmodules, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen op telefoonnummer 030-2410666 of via email: consultancy@beukhoreca.nl.

 
Meer informatie?
Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over een product of dienst? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
    Wilt u worden teruggebeld

    Heeft u een vraag? Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist